Mijn favorieten


De voordelen van een aankoopmakelaar
 
U heeft een leuk huis op het oog, maar weet niet hoe u verder moet. Wat is het huis waard? Wat is de bouwkundige staat van het huis? Hoe ga ik onderhandelen en kom ik er samen met de verkoper uit? Wat zijn de ontbindende voorwaarden en juridische afwikkeling? Deze zorgen worden u uit handen genomen. Dat zijn de voordelen van Boonen Makelaardij als aankoopmakelaar. We gaan mee met de bezichtiging van uw huis, bepalen de waarde, onderhandelen en doen de volledige afhandeling bij de notaris.
 
Wat mag u van ons verwachten bij deze complete aankoopbegeleiding?
Uit onderzoek blijkt dat een makelaar beter is in het onderhandelen, een van de grote voordelen van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar verdient zichzelf dan ook veelal terug. Boonen Makelaardij hanteert een aantrekkelijk aankooptarief, waar u het volgende voor mag verwachten:
 
  • Wij gaan samen met u naar de bezichtiging van het huis dat u op het oog heeft, natuurlijk gaan we ook mee naar een tweede bezichtiging;
  • Wij staan voor u klaar met een advies over de prijs en bouwkundige staat van het huis;
  • Wij vragen juridische stukken, het bestemmingsplan en overige relevante informatie op;
  • Wij onderhandelen en doen alle communicatie met de verkopende partij of makelaar;
  • Wij controleren de koopakte, transportakte en afrekening;
  • Wij zijn aanwezig bij de inspectie en feitelijke overdracht van het gekochte huis.
Mocht de aankoop van uw woning uiteindelijk niet doorgaan, dan bent u geen kosten aan ons verschuldigd. 

Financiering
U dient uw woning waarschijnlijk te financieren. Ook hierin kunnen wij u adviseren over de hypotheekvorm die het beste bij uw situatie aansluit. Wij laten niets aan onduidelijkheid te wensen over.Wij doen ons huiswerk goed voor u !!