Mijn favorieten


De waarde van uw huis bepalen
 
Wilt u de waarde van uw huis weten voor het nemen van de juiste aankoop- of verkoopbeslissing? Heeft u een taxatierapport nodig voor het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek? Wil uw verzekeringmaatschappij of de overheid een taxatierapport van uw huis? Er zijn veel redenen om de waarde van uw huis te laten bepalen door middel van een taxatie. Het doel van uw taxatie is erg belangrijk voor ons.
 
De juiste taxatie
Banken en verzekeringsmaatschappijen hanteren strikte regels wat betreft het taxatierapport. Als vakbekwame makelaar en taxateur houden wij hier natuurlijk rekening mee. We staan ingeschreven bij het register van Stichting VastgoedCert en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen (NVM) met de daarbij horende NVM-be√ędiging en tuchtreglement. Wij garanderen u een onpartijdige, deskundige en integere uitvoering van uw taxatieopdracht.
 
Continue kwaliteitscontrole
Door continue controle van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) wordt de kwaliteit van de taxatie en taxateur voortdurend gecontroleerd. Het NWWI zorgt dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Boonen Makelaardij voldoet aan deze strenge voorwaarden. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van taxatierapporten van hoge kwaliteit.

Bijzonder Beheer
Ook zijn wij gecertificeerd om in opdracht van banken een NWWI Bijzonder Beheer Taxatie te mogen uitvoeren. U kunt ons terugvinden in het register voor Vastgoedtaxateurs Bijzonder Beheer taxaties.Wij doen ons huiswerk goed voor u !!