Mijn favorieten


Uw huis verkopen
 
Met enthousiasme en een persoonlijke aanpak verzorgen wij de complete verkoop van uw huis. De mens achter de verkoper en koper willen we leren kennen. Wij kennen de huizen, weten wie er op zoek is naar een huis en wie erover denkt het huis te verkopen. We wachten niet af, maar zijn actief bezig met het leggen van contacten en verzamelen van informatie. Als geen ander kennen wij de markt. We bekijken de mogelijkheden van een huis: kan het iemands thuis zijn of worden? Dat is een kwestie van gevoel, creativiteit en fantasie.
 
Een professionele presentatie van uw huis
U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Een potentiële koper weet direct of en waarom een huis aansluit bij de wensen. Ze kijken niet snel ‘ergens doorheen’. Wij anticiperen daarop. Met onze tips om uw huis te verkopen kunt u de verkoop versnellen. Door het stylen en afwerken van uw huis zorgt u niet alleen voor een hogere verkoopprijs, ook wordt uw huis sneller verkocht. Als het nodig is schakelen we een gediplomeerde verkoopstyliste in voor uw huis. We zorgen dat uw huis opvalt op Funda.nl, Huislijn.nl, onze eigen website en in de advertenties. Ook via de social media zoals Twitter, Facebook en Youtube, wordt uw woning professioneel onder de aandacht gebracht.
 
Wij zijn altijd bereikbaar
Wij hebben geen 9-tot-5-mentaliteit en zijn altijd bereikbaar. Dit is noodzakelijk in de huidige woningmarkt: zo gaat er geen contact met potentiële kopers verloren. Ook in de avonduren staan we klaar voor woningzoekenden. Een bezichtiging, de verkoopgesprekken en het tekenen van de koopakte, alles is mogelijk op het moment dat het de koper uitkomt. Ook u als verkoper kunt altijd bij ons terecht voor een persoonlijke update.
 
Transparant en open
U kunt bij ons exact zien waar u voor betaalt. Ons heldere softwaresysteem geeft u de mogelijkheid om overal in te loggen en uw gegevens te bekijken. U ziet exact hoeveel bezichtigingen er zijn geweest, hoe vaak de brochure is opgevraagd en hoeveel woningzoekenden ons actief hebben benaderd voor uw huis. Zo volgt u precies de gebeurtenissen rondom uw huis. Onze betrokkenheid eindigt niet op het moment dat uw huis verkocht is. Klanten blijven klanten. Heeft u onze hulp nodig of wilt u een vraag stellen? Wij zijn altijd bereikbaar.


Ook uw huis verkopen? Wij doen ons huiswerk goed voor u!!