Mijn favorieten

Makelaar Venlo

Boonen Makelaardij in Venlo. De aan en verkoop makelaar van Noord-Limburg

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde en vakkundige makelaar in Noord-Limburg? Boonen Makelaardij in Venlo helpt u graag verder. We nemen u graag alle beslommeringen, die bij de aan of verkoop van een woning komen kijken, uit handen. Daardoor kunt u zich volledig concentreren op de zoektocht naar uw nieuwe droomhuis.

Als u besloten heeft om uw huidige woning te verkopen, dan komt daar natuurlijk meer bij kijken dan alleen een bord in de voortuin. Bij woningverkoop moet u denken aan het maken van representatieve verkoopfoto’s van uw woning, een aantrekkelijk brochure en natuurlijk een enthousiasmerende tekst waarin de sterke punten van een woning naar voren komen. Ook als u een woning wilt kopen zijn er veel factoren waar u rekening mee moet houden.

Is de vraagprijs van de woning reëel? Hoe is het gesteld met de bouwkundige staat van de woning? Allemaal dingen waar u als koper waarschijnlijk geen rekening mee houdt als u valt voor de charme van het huis. Boonen Makelaardij met vestigingen in Venlo en Venray neemt de complete verkoopbegeleiding bij de aankoop van een huis op zich. We gaan niet alleen met u mee naar een eerste bezichtiging, maar controleren ook of de koopakte en het bestemmingsplan aan uw wensen voldoet.
 

Huis kopen en verkopen via Boonen Makelaardij in Venlo

Bij Boonen Makelaardij in Venlo vindt u tevens een groot aanbod koopwoningen en bedrijven voor de verkoop. Uiteraard heeft u bij ons de keuze uit prachtige eengezinswoningen in gewilde wijken, maar we zijn ook gespecialiseerd in bedrijfspanden. Bent u op zoek naar bedrijven welke te koop staan?

In onze vestiging in Venlo en Venray vindt u de mooiste bedrijfspanden voor de verkoop. Op vooraanstaande locaties, in het centrum en met voldoende parkeergelegenheid voor uw klanten. Een bedrijfspand aankopen in Noord-Limburg doet u het beste bij de specialisten van Boonen Makelaardij in Venlo. Ook als u uw huis wilt verkopen staan onze enthousiaste en ervaren makelaars graag voor u klaar.

Omdat we beschikken over veel marktkennis en een breed netwerk, zijn we altijd in staat om uw woning op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren op de woningmarkt. Van professionele verkoopbrochure tot aan de overdracht, Boonen Makelaardij in Venlo en Venray zorgt ervoor dat uw woning opvalt.