Mijn favorieten

Taxatie Venlo

Professionele woning taxatie door Boonen Makelaardij in Venlo

Zoekt u een vakkundige makelaar voor het uitvoeren van een taxatie omgeving Venlo? Dan bent u bij Boonen Makelaardij aan het juiste adres. Met vestigingen in Venlo en Venray zijn we altijd dicht bij u in de buurt om een professionele taxatie van uw woning uit te kunnen voeren. Een waardebepaling van een huis kan veel redenen hebben.

Zo kan het zijn dat u de exacte waarde van uw woning wilt weten omdat u over wilt gaan tot verkoop van uw huis, maar een taxatie kan ook bij de aankoop van een woning van groot belang zijn. Zo weet u precies of de vraagprijs reëel is, of dat deze overschat wordt. Als u uw huis wilt laten taxeren, of als u een makelaarskantoor zoekt die de taxatie in de omgeving Venlo voor u kan verzorgen, dan staat Boonen Makelaardij met vestigingen in Venlo en Venray graag voor u klaar.

Een taxatie kan tevens nodig zijn als u uw huidige hypotheek graag wilt oversluiten of op verzoek van een verzekeringsmaatschappij. Juist dan is het goed om te weten dat Boonen Makelaardij in Venlo ingeschreven is bij het register van Stichting VastgoedCert en bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g en Vastgoeddeskundigen (NVM). Hierdoor zijn we een betrouwbare partner en vakbekwaam taxateur waarbij de taxatie van uw woning in omgeving Venlo in goede handen is.
 

Woningwaarde bepalen met een taxatie bij Boonen Makelaardij in Venlo

Zeker bij de verkoop van uw woning is het verstandig om het huis van te voren te laten taxeren door een erkend makelaar. Boonen Makelaardij voert een exacte waardebepaling uit aan de hand van een aantal factoren. Alleen op deze manier kan er tot een accurate woningwaarde en taxatie gekomen worden. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de staat van het huis, de ligging én of deze een recente verbouwing heeft ondergaan.

Ook eventueel aanwezige opstallen worden meegenomen in de taxatie van de woning. Zeker de omgeving waarin uw woning zich bevindt, zegt veel over de uiteindelijke taxatie. Hierbij maken we tevens gebruik van de informatie uit bestemmingsplannen. Ook het energielabel van uw woning speelt een grote rol in taxatie.

Deze voor het oog kleine aspecten maken samen een gedegen taxatierapport welke aan alle eisen voldoet. Bent u opzoek naar een taxatie van uw woning omgeving Venlo? Neem dan eens vrijblijvend contact op met de makelaars en taxateurs van Boonen Makelaardij. We hebben zowel vestigingen in Venlo als Venray. We staan graag voor u klaar met één van onze diensten.